Companie

Teamnet Dedalus este unul dintre principalii furnizori de sisteme informatice pentru sectorul medical public si privat.

Compania a rezultat dintr-un parteneriat strategic intre doua companii de referinta: Teamnet, unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme informatice din Romania, avand 6 puncte de lucru dintre care 2 internationale si peste 800 de angajati si Dedalus SpA, leader in solutii software pentru sistemul de sanatate public si privat din Italia, cu 12 puncte de lucru si peste 850 de angajati.

Suita ARMONIA®sanita, un sistem informatic Teamnet Dedalus

ARMONIA®sanita o suita de module de software medical, interoperabile, pentru managementul pacientilor si al serviciilor medicale oferite.

Suita de aplicatii ARMONIA®sanita este un instrument indispensabil pentru reducerea timpului de asteptare al pacientilor pentru analize, investigatii si consulturi, pentru cresterea calitatii serviciilor medicale la standarde occidentale si facilitarea raportarilor complexe, specifice furnizorilor de servicii de sanatate.

Lansarea suitei ARMONIA®sanita in Romania presupune o noua abordare referitoare la serviciile medicale pe care pacientul le primeste. Sistemul permite integrarea informatiilor de interes intre departamentele si sectiile din spitale si centre medicale, dar si intre furnizorii de servicii medicale. Solutia informatica asigura in acest fel un diagnostic corect si un tratament corespunzator, in cel mai scurt timp, pentru pacient.

ARMONIA®sanita este dezvoltata pe o platform de eHealth occidentala, comercializata in 12 tari si implementata in peste 550 de spitale publice si private din Italia si o echipa de specialisti, care asigura functionarea solutiei conform legislatiei si cerintelor specifice ale furnizorilor de servicii medicale din Romania.

dedalus.teamnet

Principalale beneficii ale sistemelor oferite de Teamnet Dedalus sunt legate de:

  • interoperabilitatea si cooperarea in cadrul instutitiilor medicale
  • optimizarea activitatilor de management administrativ
  • oferirea unor servicii medicale la cele mai inalte standarde, multumita comunicarii datelor critice despre pacienti in timp util.

Pentru a vedea pozitia Teamnet Dedalus privind calitatea, domeniul de aplicare, securitatea informatiilor si coruptia, accesati linkurile de mai jos:

  • Declaratia privind politica si obiectivele in domeniul calitatii Click Aici
  • Declaratia privind Domeniul de Aplicare Click Aici
  • Declaratia privind Securitatea Informatiilor Click Aici
  • Declaratia privind Coruptia Click Aici

ARMONIA®sanita se deosebeste de sistemele informatice existente pe piata locala prin: Vezi aici