Avantaje

Teamnet Dedalus – o noua abordare a serviciilor medicale

1. Sistemele informatice Teamnet Dedalus aduc o serie de functionalitati noi, dezvoltate pornind de la nevoile pacientului; acestea contribuie la reducerea timpului de asteptare, eliminarea erorilor de prescriere si administrare a medicatiei si cresterea calitatii serviciilor (Programari Online, identificator Coduri de Bare, urmarirea administrarii corecte a medicatiei prin scanare etc.).

2. Interoperabilitate – sistemele informatice Teamnet Dedalus sunt dezvoltate conform standardelor internationale de schimb de informatii în domeniul medical. Principalul avantaj este ca spitalele si clinicile pot cumppra aplicatia pe module, pe masura deblocarii surselor de finantare. În plus, sistemele încorporeaza o serie de “Bune Practici Medicale” pentru alinierea spitalelor din România la standardele internationale de lucru în domeniul medical.

3. Serviciile oferite de echipa Teamnet Dedalus asigura exploatarea corecta a tuturor functionalitatilor sistemului informatic, nu doar functionarea corecta a sistemului.