despre

Despre Teamnet Dedalus

Teamnet Dedalus este unul dintre principalii furnizori de sisteme informatice pentru sectorul medical public si privat. Misiunea Teamnet Dedalus este de a creste calitatea si eficienta serviciilor medicale. Astfel, oferim o solutie occidentala, comercializata in 12 tari si implementata in peste 550 de spitale publice si private din Italia si o echipa de specialisti, care asigura functionarea solutiei conform legislatiei si cerintelor specifice ale furnizorilor de servicii medicale din Romania.

Furnizorii de servicii medicale au nevoie de suport pentru a favoriza transmiterea rapida a datelor, personalizarea serviciilor pentru fiecare pacient, optimizarea si masurarea rezultatelor si raportarea rapida catre autoritati si catre management.

Suita de aplicatii ARMONIA®sanita este un instrument indispensabil pentru reducerea timpului de asteptare al pacientilor pentru analize, investigatii si consulturi, pentru cresterea calitatii serviciilor medicale la standarde occidentale si facilitarea raportarilor complexe, specifice furnizorilor de servicii de sanatate.

Compania a rezultat dintr-un parteneriat strategic intre doua companii de referinta: Teamnet, unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme informatice din Romania, avand 6 puncte de lucru dintre care 2 internationale si peste 800 de angajati si Dedalus SpA, leader in solutii software pentru sistemul de sanatate public si privat din Italia, cu 12 puncte de lucru si peste 850 de angajati.

Suita ARMONIA®sanita, o solutie informatica Teamnet Dedalus

Sistemele software furnizate de Teamnet Dedalus se adreseaza Spitalelor, Clinicilor si Medicilor de Familie si sunt folosite cu succes de catre peste 21000 de medici, in peste 300 de spitale private, 250 de spitale publice, peste 280 de Laboratoare de Analize si Centre de Diagnostic, 500 de Sali de Operatie din Italia. 

Solutiile Teamnet Dedalus au un rol important in reducerea timpului de asteptare al pacientului pentru servicii medicale si cresterea calitatii acestora, prin suportul acordat personalului medical.

Principalale beneficii ale sistemelor oferite de Teamnet Dedalus sunt legate de:

  • interoperabilitatea si cooperarea in cadrul instutitiilor medicale
  • optimizarea activitatilor de management administrativ
  • oferirea unor servicii medicale la cele mai inalte standarde, multumita comunicarii datelor critice despre pacienti in timp util.

Lansarea suitei ARMONIA®sanita in Romania presupune o noua abordare referitoare la serviciile medicale pe care pacientul le primeste. Sistemul permite integrarea informatiilor de interes intre departamentele si sectiile din spitale si centre medicale, dar si intre furnizorii de servicii medicale. Solutia informatica asigura in acest fel un diagnostic corect si un tratament corespunzator, in cel mai scurt timp, pentru pacient.

Pentru a vedea pozitia Teamnet Dedalus privind calitatea, domeniul de aplicare, securitatea informatiilor si coruptia, accesati linkurile de mai jos:

  • Declaratia privind politica si obiectivele in domeniul calitatii Click Aici
  • Declaratia privind Domeniul de Aplicare Click Aici
  • Declaratia privind Securitatea Informatiilor Click Aici
  • Declaratia privind Coruptia Click Aici

ARMONIA® se deosebeste de sistemele informatice existente pe piata locala prin: Vezi aici