solutions

Politica de confidentialitate

S.C. Teamnet International S.A. este operator de date cu caracter personal inregistrat in Registrul de Evidenta la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 6677.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Teamnet International S.A. cu sediul in Str. Mihai Bravu nr. 10, Ploiesti, Prahova, Romania, tel. + 40 21 311.66.31/32, fax: + 40 21 311.66.36, numar de inmatriculare la Registrul Comertului J29/461/2001, cod de identificare 13904073, inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 6677, administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care vizitatorii/potentialii vizitatori le furnizeaza in cadrul acestui site.

Prin completarea formularelor de pe site, vizitatorul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele acestuia cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii S.C. Teamnet Internationa S.A. si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Vizitatorii care furnizeaza datele cu caracter personal prin completarea formularelor mentionate mai sus, au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001.

Datele cu caracter personal prelucrate de S.C. Teamnet International S.A. sunt urmatoarele: nume, prenume, adresa domiciliu, CNP, adresa e-mail, varsta, sex, ocupatie, numar telefon.

Scopurile colectarii si prelucrarii datelor de catre S.C. Teamnet International S.A. sunt:

  • transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. Teamnet International S.A. fata de vizitator;
  • efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. Teamnet International S.A. fata de vizitator;
  • organizarea de concursuri si campanii publicitare cu premii, inclusiv expedierea premiilor castigate.

Datele vizitatorilor sunt destinate utilizarii de catre S.C. Teamnet International S.A. in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor cu exceptia societatilor care fac parte din acelasi grup de firme cu S.C. Teamnet International S.A.

Prin completarea formularului “Newsletter”, persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la S.C. Teamnet International S.A.

In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la S.C. Teamnet International S.A., nu va completa formularul “Newsletter”.

S.C. Teamnet International S.A. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularele mentionate mai sus.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art 12);
  • dreptul de acces la date (art 13);
  • dreptul de interventie asupra datelor (art 14);
  • dreptul la opozitie (art 15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17);
  • dreptul de a va adresa justitiei (art 18).

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la urmatoarea adresa: S.C. Teamnet International S.A., Bucuresti, sector 6, str. Splaiul Independentei nr. 319G, River View House, etaj 8.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.