defaultpic

Termeni si conditii

VIZITAREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CA UTILIZATORII AU CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS.

Site-ul http://teamnet-dedalus.ro/, denumit in continuare „site” (cu exceptia site-urilor apartinand tertilor catre care se face trimitere), este proprietatea Dedalus Teamnet S.A., societate inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/9922/2012 , avand Cod Fiscal RO30604602, cu sediul in Bucuresti, Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 22, Green Gate, Etaj 7, Sector 5, Bucures​ti – 050883, denumit in continuare Teamnet Dedalus.

 

Scopul site-ului

Site-ul isi propune sa ofere utilizatorilor informatii corecte si actuale cu privire la serviciile si produsele oferite de Dedalus Teamnet S.A., societate inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/9922/2012 , avand Cod Fiscal RO30604602, cu sediul in Bucuresti, Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 22, Green Gate, Etaj 7, Sector 5, Bucures​ti – 050883.

Site-ul este menit sa participe la imbunatatirea relatiei dintre Teamnet Dedalus si clientii sai in sensul de a usura comunicarea dintre Teamnet Dedalus si clienti, ceea ce conduce la imbunatatirea comercializarii produselor si serviciilor Teamnet Dedalus.

Teamnet Dedalus depune toate diligentele pentru a oferi informatii actuale privind serviciile si produsele sale si pentru a actualiza continutul site-ului. Cu toate acestea, Teamnet Dedalus nu garanteaza asupra actualitatii informatiilor prezentate pe site in orice moment.

De asemenea, Teamnet Dedalus nu garanteaza ca site-ul nu va contine anumite erori, insa va incerca sa remedieze aceste erori in scurt timp pentru a permite o informare corecta a utilizatorilor. Teamnet Dedalus nu raspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori din cauza unor decizii bazate pe orice informatie furnizata prin intermediul site-ului.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul este de acord, accepta si garanteaza ca va folosi acest site si serviciile in concordanta cu acesti termeni si conditii, intr-o maniera corespunzatoare si legala, numai in scopuri legale. Spre exemplu, utilizatorul nu va:

  • Folosi acest site pentru a dauna minorilor in niciun fel;
  • Primi, accesa sau transmite continut care incalca legea drepturilor de autor si de proprietate intelectuala, incalca confidentialitatea, este pornografic, obscen, rasist, amenintator, ofensiv, defaimator sau altfel ilegal;
  • Transmite un continut electronic, inclusiv virusi, care vor cauza, sau este probabil ca vor cauza, detrimente sau vor pagubi in orice fel sistemul de calcul Teamnet Dedalus si/sau al altor utilizatori;
  • Nu va face cereri de trafic excesive, nu va furniza sau trimite mai departe serii de scrisori, corespondenta aruncata sau nesolicitata sau reclama neautorizata (spam) de orice fel, rezumate, concursuri, scheme piramidale sau sa se angajeze prin orice alt comportament intentionat sa inhibe ceilalti utilizatori de a utiliza acest site, sau orice alt site internet, sau care este altfel posibil sa pagubeasca sau sa distruga reputatia Teamnet Dedalus sau reputatia unei terte parti;
  • Divulga propria identitate sau pe cea a unei terte parti sau informatii sensibile in conversatii si mesaje afisate. Prin folosirea acestui site, utilizatorul este de acord sa compenseze, apere si sa nu faca raspunzator Teamnet Dedalus pentru si impotriva oricaror pierderi, cheltuieli, pagube si costuri, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor, rezultand din incalcarea termenilor si conditiilor.

Limitarea raspunderii

Utilizatorul accepta ca folosirea site-ului se face in totalitate pe propriul ei/lui risc si ca toate serviciile Teamnet Dedalus, continutul si paginile de internet, sunt furnizate “asa cum sunt”, cu nicio promisiune sau garantie de niciun fel, fie expres fie implicit, incluzand, dar nelimitandu-se la:

  • orice garantie de neintrerupere a serviciilor de la Teamnet Dedalus;
  • disponibilitate, siguranta, integritate sau acuratete a informatiilor, serviciilor sale si continutului;
  • titlu, comercializare sau potrivire pentru un anumit scop.

Aceasta renuntare la obligatii se aplica oricaror pagube cauzate de catre orice esec de performanta, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectare, intarziere in operare sau transmisie, virusare a calculatorului, cadere a liniei de comunicare etc.

Teamnet Dedalus nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, consecinte sau pagube speciale care apar prin folosirea site-ului sau posibilitatea de folosire a site-ului.
Utilizatorul este obligat sa suporte toate cheltuielile si orice cheltuieli aditionale in legatura cu folosirea serviciilor de telecomunicatie Teamnet Dedalus, inclusiv acelea care pot fi percepute de catre furnizorul de telefonie si/sau internet al utilizatorului.

Teamnet Dedalus poate modifica prezentii termeni si conditii fara o notificare prealabila. Astfel de schimbari vor fi anuntate prin afisarea pe site. Se considera aceste schimbari ca fiind acceptate in cazul in care utilizatorii continua sa utilizeze site-ul dupa data afisarii modificarilor.

Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, Teamnet Dedalus nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri in site este facuta numai pentru ajutorul utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre Teamnet Dedalus a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Drepturile de proprietate intelectuala si industriala

„Teamnet Dedalus” este o marca apartinand Dedalus Teamnet S.A.. Utilizarea in scopuri comerciale a marcii „Teamnet Dedalus” este strict interzisa utilizatorilor site-ului. In mod special, este interzisa comercializarea marcii „Teamnet Dedalus”, totala sau partiala, precum si copierea, modificarea, reproducerea, retransmiterea sau distribuirea acesteia prin orice mijloace, de catre utilizatori.

De asemenea, utilizatorii iau la cunostinta de faptul ca toate drepturile, titlurile si interesele asupra continutului site-ului, indiferent de forma lor, inclusiv toate drepturile de autor, marcile inregistrate, secretele comerciale si alte drepturi de proprietate intelectuala asociate cu acestea, sunt si vor ramane proprietatea Teamnet Dedalus si/sau a licentiatorilor acesteia.

Date cu caracter personal

Prin intermediul site-ului utilizatorii pot furniza catre Teamnet Dedalus informatii referitoare in special la date personale (precum nume, adresa, adresa de e-mail, numere de telefon), modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Teamnet Dedalus, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Orice persoana care acceseaza site-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor de pe acest site (ex: „comanda”, „contact”, „solicita intalnire”, „suport vanzari”, „suport tehnic”), isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Teamnet Dedalus in urmatoarele scopuri:
a) marketing (inclusiv marketingul direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale si comercializarea produselor si serviciilor Teamnet Dedalus precum si a produselor si serviciilor partenerilor Teamnet Dedalus prin orice mijloc de comunicare, mai putin apelarea automata care nu necesita interventia unui operator uman (scrisori, brosuri, alte materiale tiparite);
b) in scopul furnizarii serviciilor sau produselor Teamnet Dedalus prezentate pe site, incluzand procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului, facturarea, recuperarea debitelor, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea/depistarea fraudelor;
c) stocarea si procesarea acelor informatii care ajuta Teamnet Dedalus sa imbunatateasca produsele si serviciile oferite de Teamnet Dedalus precum si relatia cu clientii sai;
d) alte activitati intreprinse de Teamnet Dedalus si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea utilizatorului.
Teamnet Dedalus are dreptul de a dezvalui informatia unor terte persoane desemnate/imputernicite de Teamnet Dedalus sa vanda pentru si/sau in numele Teamnet Dedalus serviciile si produsele Teamnet Dedalus, persoanelor implicate in procesele mentionate la literele a-d de mai sus precum si altor persoane, in conditiile legii.

Accesarea site-ului in continuare si trimiterea formularelor echivaleaza cu acceptul utilizatorilor asupra procesarii datelor cu caracter personal in scopurile mai sus prezentate. In cazul in care utilizatorul nu doreste ca Teamnet Dedalus sa proceseze datele cu caracter personal in unul sau anumitor scopuri dintre cele mentionate mai sus, utilizatorul va trimite o scrisoare catre Teamnet Dedalus la adresa:

Dedalus Teamnet S.A.
Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 22, Green Gate, Etaj 7
Sector 5, Bucures​ti – 050883

precizand scopurile pentru care nu doreste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Utilizatorii care furnizeaza Teamnet Dedalus date cu caracter personal prin intermediul accesarii site-ului au toate drepturile si obligatiile prevazute in Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a se adresa justitiei.

Cookies

Un fisier cookie este un mic grup de date, care adesea include un identificator unic anonim, care este trimis catre browserul calculatorului dumneavoastra de pe un site internet si stocat pe hardul calculatorului dumneavoastra.
Teamnet Dedalus foloseste fisierele cookie pentru urmatoarele scopuri: sa furnizeze utilizatorului continutul obisnuit, sa tina evidenta preferintelor utilizatorilor in asa fel incat sa estimeze paginile populare si folositoare, din motive statistice si de marketing. Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie, dar intr-un asemenea caz utilizatorul s-ar putea sa nu mai aiba acces la anumite pagini sau servicii.

Legea aplicabila

Acest site internet (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista legaturi) este proprietatea Teamnet Dedalus. Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acesti termeni si orice disputa legata de ei sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor competente din Bucuresti, Romania. Acest site poate fi accesat de oriunde din Romania si de peste hotare.

Teamnet Dedalus nu ofera nicio asigurare ca informatiile continute de acest site se supun legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

DATE DE CONTACT

Dedalus Teamnet S.A.
Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 22, Green Gate, Etaj 7
Sector 5, Bucures​ti – 050883

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site internet si sa il parasiti imediat.